Dakreparatie

Het dak is één van de meest kwetsbare onderdelen van uw woning. Lekt het dak dan kan dit na verloop van tijd de rest van het huis ook aantasten. Dat is uiteraard niet wenselijk. Wat de dakreparatie kosten zijn en wanneer dakreparatie of totale vernieuwing nodig is leest u hier.

 

Dakschade

Dakschade? Onze ervaren dakdekkers helpen uw getroffen dak er snel bovenop zodat u weer een veilige thuishaven heeft. Maar wat kost deze klus eigenlijk? In de meeste gevallen komt dakschade voort uit dat de levensduur van uw dakbedekking is bereikt. In dit geval is het aan te raden om voor een complete dakrenovatie te kiezen. U bent dan goedkoper uit dan wanneer ieder jaar een dakreparatie nodig is totdat u toch echt niet meer om de dakrenovatie heen kunt. 

 

Uiteraard kan de prijs voor uw dakreparatie anders uitpakken, iedere schade is tenslotte anders. Een specifieke prijs geven voor uw situatie is daarom lastig. Maar geen nood, daar hebben we iets op gevonden. Om onze dienstverlening zo compleet mogelijk te maken bieden we u de kans om gratis offertes aan te vragen. Dit is volledig vrijblijvend.

 

Lekkage? Handel snel

Vieze smoezelige gele kringen op uw plafond of een ruimte die klam en vochtig aanvoelt? Een duidelijk signaal van lekkage. Zodra u signaleert dat uw dak niet meer waterdicht is, kom dan direct in actie. Hoe langer u namelijk wacht met de dakreparatie, des te meer de dakconstructie wordt aangetast en hoe hoger de kosten gaan oplopen. Nodig het meest interessante dakdekkersbedrijf uit om uw dak te komen bekijken. Is er een kleine reparatie nodig, dan kan in veel gevallen de dakdekker dit zelfs direct voor u verhelpen. Zo hoeft u niet langer tegen de gele vlekken aan te kijken of creatief te zijn met emmers.

 

Wanneer is dakreparatie nodig?

Signaleert u één van de volgende problemen, dan is het tijd om in actie te komen:

 

  • lekkend water, gele kringen, klam en vochtig in de ruimte onder het dak
  • lekkende goten
  • afgebladderd houtwerk
  • kapot loodwerk
  • hellend dak: scheef liggende of zelfs missende dakpannen, beschadigde of geschilferde dakpannen, versleten voegen bij de daknok
  • plat dak: scheurtjes in de dakbedekking, trimlijsten kapot, grote hoeveelheid water op het dak

 

Voorbeelden