Wij werken met de volgende leveranciers en produkten


Monier

Monier behoort wereldwijd tot de marktleiders op het gebied van dakpannen en andere dakproducten.


Wienerberger

Keramische producten hebben een bewezen lange levensduur, tot wel honderden jaren! De technische en esthetische kwaliteiten blijven. Keramiek wint met de tijd aan karakter en wordt alleen maar mooier.


Laumans

Laumans klei-dak-pannen zijn gemaakt uit klei, en daardoor een echt natuur product. Meesterlijk origineel, optisch volmaakt, en technisch perfect. Voor gezond wonen en levenslange zekerheid.


Ubbink

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen. Ubbink zoekt continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Oplossingen binnen de categorieën Rookgasafvoer, Ventilatie, Luchtdicht en Waterdicht bouwen vormen de basis van de productportefeuille. Daarnaast biedt Ubbink dakramen en bevestigingsmateriaal voor zonne-energiesystemen.


VELUX

Al ruim 70 jaar creëert de VELUX Groep, met behulp van daglicht en frisse lucht, betere leefomgevingen onder het dak voor mensen over de hele wereld. Deze passie voor daglicht, frisse lucht en comfortabeler leefomgevingen is sinds de start meer dan 70 jaar geleden de basis van het bedrijf.


FAKRO

FAKRO streeft ernaar om comfort in daglicht bereikbaar te maken voor huishoudens wereldwijd. FAKRO doen dit door producten te leveren die voorzien zijn van een hoge kwaliteit gecombineerd met unieke en gebruiksvriendelijke oplossingen. Het productaanbod bestaat uit dakramen, lichtkoepels, platdakramen, zonweringen, zoldertrappen, zonnecollectoren en aanverwante producten.