Nieuwbouw

Bellis Pannenleggers realiseert diverse soorten nieuwbouw daktypes, zowel plat als hellend. Ons vakkundig personeel beschikt over veel ervaring wanneer het gaat om het ontwikkelen van nieuwe daken, zowel voor gezinswoningen als volledige bedrijfspanden. 

 

 

Duurzaamheid

In de moderne tijd waarin we leven is het van groot belang dat uw dak niet alleen functioneel, praktisch en mooi is. Uw dak dient ook duurzaam en milieuvriendelijk te zien, vooral wanneer u daar voordeel uit kunt halen, zoals bepaalde subsidies.

 

Bellis Pannenleggers is gespecialiseerd in het ontwikkelen van duurzame dakoplossingen waardoor u absoluut maatschappelijk verantwoord onderneemt. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat er geen onnodige warmte meer ontsnapt (isolatie), dat uw dak wordt vervaardigd uit milieuvriendelijk materiaal en dat u na realisatie vele jaren met uw dak vooruit kunt.  

 

Procedure

In de aanvraagfase wordt door Bellis Pannenleggers geheel vrijblijvend een uitvoerig advies uitgebracht voor het gehele dakproject. Bij nieuwbouw wordt de offerte uitgebracht op basis van een aanwezig bestek. Ieder project wordt getoetst aan de technische normen en het bouwbesluit. Onze dakinspecteur zal eventueel eerst het huidige dak grondig inspecteren, waarna de wensen van de opdrachtgever en de technische kennis zullen leiden tot een doeltreffend advies op maat! 

 

Het is tevens mogelijk om een frequente onderhoudsplanning voor uw daken te laten ontwikkelen. Zo weet u zeker dat uw daken altijd in goede conditie verkeren en komt u niet voor onverwachte problemen te staan! 

Voorbeelden